Elevul care și-a bătut crunt colega de liceu a fost arestat preventiv

Un elev al unui liceu din Mioveni a bătut crunt o elevă, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Bătăușul a ajuns în arest preventiv.

Vă reamintim că pe 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, prin  112, cu privire la faptul că o elevă de 18 ani, din cadrul unei unități de învățământ liceal din Mioveni ar fi fost agresată, înainte de începerea orelor de curs, în incinta școlii, de către un alt elev, de 17 ani, în urma unui conflict spontan.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care au constatat că cele sesizate se confirmă.
În urma agresiunii, eleva a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Miercuri, elevul în cauză a fost condus la audieri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Mioveni.

După administrarea probatorului, în cursul zilei de astăzi, tânărul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, apoi a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email