Elevii din învăţământul preuniversitar şi preşcolarii revin astăzi la cursuri

Elevii din învăţământul preuniversitar şi preşcolarii din municipiul nostru vor începe, astăzi, cursurile semestrul al doilea al anului şcolar 2012 – 2013.
Următoarea vacanţă, cea de primăvară, va fi cuprinsă în perioada 5 – 14 aprilie, iar anul şcolar se va încheia pe 21 iunie, potrivit ordinului Ministerul Educaţiei privind structura anului şcolar. Vacanţa de vară va începe pe 22 iunie 2013 şi se va încheia pe 15 septembrie, urmând ca doar o zi mai târziu să înceapă anul şcolar 2013 – 2014.
De asemenea, în cursul celui de-al doilea semestru al anului şcolar în curs, săptămâna 1 – 5 aprilie va fi dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului numit „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. În această săptămână nu se vor organiza cursuri conform orarului obişnuit al unităţii de învăţământ, iar programul se va desfăşura în conformitate cu un orar special. Pentru clasele terminale din învăţământul liceal cursurile se vor încheia la data de 31 mai, elevii urmând să susţină apoi examenul de bacalaureat. Elevii claselor a VIII- a vor lua vacanţă pe 14 ianuarie, pentru a avea timp să se pregătească pentru examenele din cadrul Evaluării naţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email