Elevii de la Agricol au gătit sarmale la şcoală

Cu ocazia Zilelor Grupului Şcolar „Constantin Dobrescu Argeş”, elevii care învaţă aici s-au întrecut în a-şi etala talentele culinare. Tinerii care au urmat cursurile la clasele cu profil Industrie Alimentară şi Alimentaţie Publică şi Turism au mers în bucătăria şcolii şi s-au apucat de gătit. După câteva zeci de minute petrecute lângă aragaz, elevii au expus toate produsele realizate. „A fost vorba de un test pentru elevii noştri. Pentru expoziţia culinară au pregătit sărmăluţe, mămăliguţă cu brânză şi smântână, piure de cartofi, cremă de zahăr ars, clătite precum şi alte specialităţi”, a declarat profesorul Maria Roşu. Astăzi, începând cu ora 11.00, elevii de la această unitate de învăţământ vor avea o întâlnire cu reprezentanţii centrului Europe Direct, şi de la ora 12.00 este programat să se desfăşoare un spectacol artistic intitulat „Copilărie-tărâm e vis”. După amiază, sub deviza „Mens sana in corpore sano”, elevii din clasele terminale vor juca meciuri de fotbal cu profesorii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email