Elev de la Auto, locul II la Olimpiada Naţională de Tehnologie

Alexandru Spiridon Milcă, elev în clasa a XII- a la Liceul Tehnologic Auto din municipiul nostru, a participat, zilele trecute, la Olimpiada Naţională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii” – domeniul „Electric – Electromecanic”, unde a reuşit să obţină locul II. La concursul şcolar care s-a desfăşurat la Colegiul Tehnic „Infoel” din Bistriţa Năsăud au participat 151 de elevi însoţiţi de 42 de profesori de la colegiile tehnice de specialitate din ţară. Elevii participanţi au susţinut în cadrul concursului două probe, una practică şi una teoretică.
Mai mult decât atât, vă reamintim, că anul trecut, la aceeaşi olimpiadă, Alexandru Spiridon Milcă a obţinut premiul I. „Olimpiada s-a desfăşurat în perioada 7 – 11 aprilie la Bistriţa Năsăud. Şi de această dată reprezentantul liceului nostru s-a prezentat foarte bine reuşind să obţină locul II, asta după ce anul a trecut a s-a clasat chiar pe primul loc. Acest lucru dovedeşte că performanţa de anul trecut nu a fost întâmplătoare şi demonstrează că cei care se pregătesc temeinic şi cu seriozitate pot obţine rezultate foarte bune”, a declarat dr. ing. Ioan Călinescu, director Liceul Tehnologic Auto.
Totodată, pe parcursul săptămânii trecute, ing. Ioan Călinescu a făcut parte din Comisiea Centrală a Olimpiadei Naţionale la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii” – domeniul „Mecanică”. „Concursul s-a desfăşurat la Liceul „Dacia” din Piteşti, iar premiul I la categoria elevilor de clasa a XI-a a fost obţinut de un elev din judeţul Argeş”, ne-a mai spus Ioan Călinescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email