Electroargeş vinde aspiratoare concepute special pentru Dedeman

Producătorul de aparate electrocasnice Electroargeş va livra luna viitoare primele aspiratoare concepute special pentru Dedeman, care vor fi vândute sub un brandul propriu al celui mai mare lanţ de magazine de bricolaj, potrivit zf.ro.
„Va fi o linie de produse strict pentru Dedeman. Acum lucrăm la o comandă şi cred că în septembrie vom ieşi cu cel puţin două tipuri de aspiratoare pentru ei“, a declarat pentru Ziarul Financiar Ion Gavrilă, directorul general adjunct al Electroargeş.
Compania din Curtea de Argeş, controlată de omul de afaceri Cătălin Chelu, produce deja în regim lohn aspiratoare şi alte echipamente de curăţenie pentru germanii de la Kaercher, majoritatea producţiei fiind exportată.
Produsele destinate Dedeman vor fi vândute pe piaţa internă printr-o reţea care numără în prezent 38 de magazine, iar până în anul 2016 are în plan să ajungă la 50 de unităţi.
Parteneriatul cu liderul pieţei de bricolaj va contribui anul viitor la un avans de cel puţin 5% al vânzărilor Electro¬argeş, care mizează în 2014 pe afaceri de 185 milioane de lei (42 milioane de euro), potrivit sursei citate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email