Electroargeș ar putea încheia colaborarea cu Kärcher

Contractul pe care Electroargeș îl are cu Kärcher s-ar putea încheia la sfârşitul acestui an

În decembrie 2018, Electroargeş anunţa printr-un comunicat de presă că „va avea în 2019 și 2020 comenzi pentru livrarea a cel puțin 1,54 milioane de aspiratoare pe an, după ce a semnat un contract cu firma germană Kärcher”.

Cum nu a fost făcut niciun anunţ până acum referitor la prelungirea contractului, e foarte posibil ca acesta să se încheie în decembrie.

Ion Bican, managing director al CER Cleaning Equipment, firma prin care nemţii de la Kärcher operează fabrica din România, nu a vrut să comenteze. El a spus doar că este o decizie a grupului Kärcher, nu a CER Cleaning Equipment.  În acelaşi timp, însă, investiţiile de la Curtea de Argeş merg mai departe. Cea de-a doua fabrică din Curtea de Argeş a producătorului german Kär­cher, o investiţie de 25 milioane de euro, ar urma să fie gata la finalul acestui an. Prima fabrică, ce a costat 20 milioane de euro, a fost inaugurată în toamna lui 2016.

„Investiţia pentru cea de-a doua fabrică este în grafic, aducem deja tehnologie pentru ea. Ea va fi gata în a doua parte a acestui an“, spune Ion Bican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email