Educația creștină și rădăcinile ei în librăria Maranatha

Încă de la cea mai fragedă vârstă sau chiar poate de la naștere, toată lumea privește un copil și se întreabă „Oare ce va deveni acesta în viitor?”. Este o întrebare plăcută, ce stârnește imaginația și admirația pentru copilașul respectiv. Toată lumea își dorește doar ce e mai bun pentru acesta însă, pe timp ce crește, va înțelege că totul începe din el.

Și totuși, de unde mai exact din el? Din inima-i pura, din iubire și admirație pentru semeni și pentru el însuși. De aici și termenul de educație creștină . Aceasta pornește din fiecare dintre noi – din familie, din societate – și se dezvoltă întocmai după cum fiecare o coordonează și o îngrijește.

Dacă principiile de bază se mai dau uitării, se mai încalcă, se dorește perfecționarea lor –  magazinul cu resurse crestine vine ca o mănușă pentru toți. După deviza mesageri ai Cuvântului, Libraria Maranatha, este locul dedicat tuturor credincioșilor – locul în care aceștia pot obține o mulțime de răspunsuri la întrebările pe care le au.

Resursele creștine – bine-venite în locuința tuturor

De la copii la bunici, toți au nevoie de un pilon important ce nu trebuie să le dea voie să uite menirea lor pe Pământ. O bună conduită, un vocabular frumos și un spirit inovator, ce se perfecționează în timp, sub îndrumări atente, sunt cheia succesului sigur.

În cadrul librăriei Maranatha, resursele crestine, sunt dispuse pe mai multe categorii precum:

ü  Biblia

ü  Poezii

ü  Predici

ü  Cântări

ü  Acorduri

ü  Muzică creștină

ü  Predici scrise

ü  Filme

ü  Mărturii

ü  Felicitări

Muzica creștină și efectele sale vizibile asupra orgasimului și stării de spirit

Acum muzica face parte din fiecare dintre noi – la muncă, acasă, în metrou, la lăcașul de cult și nu numai. În funcție de genul muzical, dar și de mesajul pe care acesta îl promovează, acesta are anumite efecte asupra corpului.

Indiferent de genul de muzică ascultat în general, printre acestea trebuie să se strecoare și muzica creștină. De o frumusețe și puritate aparte, melodiile creștine sunt perfect create pentru a dezvolta în fiecare iubire, admirație, grijă, respect pentru semeni și sine.

De la albumuri solo, duet sau cor, mesajul este același – prin bunătate și iubire viața este mult mai pură și mai ferită de orice răutate.

Poezii creștine – iubirea transmisă prin cele mai curate gânduri

Prin versuri ce alternează melodios, poeziile creștine sunt emblema lucrului bine făcut, dacă se poate spune așa. Atât cât pentru copii, cât și pentru adulți, poeziile au un impact benefic.

Cele de la librăria Maranatha sunt o sursă de energie și putere – poezii scrise din inimă pentru inimi curate. Este esențial ca fiecare să-și cultive și să-și îngrijează spiritul creștin, să îl ocrotească prin cele mai curate moduri. Poezia este și va fi o sursă de inspirație pentru fiecare creștin, iubitor de bine și frumos.

Pentru cei interesați de resursele creștine pe care librăria Maranatha le pune la dispoziție, se poate accesa oricând magazinul online. Tot de acolo se pot obține și informații ce privesc transportul, metoda de plată și nu numai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email