Edilii, pur şi simplu. Cui îi arată degetul primarul?!

Imaginile vorbesc uneori mai bine decât sute de cuvinte, se spune, şi dacă e să ne luăm după fotografiile alăturate ne dăm seama că afirmaţia este perfect adevărată. Fotoreporterul nostru a surprins câteva ipostaze foarte interesante, în care persoane publice se exprimă liber, fără să ştie că sunt urmărite de aparatul foto.
1. Primarul Nicolae Diaconu vorbea la o conferinţă de presă despre sala de sport care ar trebui să se înalţe lângă stadionul municipal. Într-un număr anterior al ziarului nostru aţi văzut care este stadiul lucrărilor, adică şanţul săpat de multe luni plin cu gunoaie. Probabil că edilul arată cu degetul exact când şi cum se va face sala de sport.
2. Nu ştim ce anume analizează directorul Serviciului Public de Gospodărire Comunală, dar orice ar fi, nu arată prea bine, Ioan Ghiţă părând nemulţumit. Mărimea contează, nu-i aşa?!
3. Consilierul local Gheorghe Bugeac e veşnic nemulţumit, şi de cele mai multe ori pe bună dreptate. Domnule, se fură şi la Curtea de Argeş, să nu ne iluzionăm că nu e aşa, dar ce să mai facem?! Ne predăm, şi gata, pare să spună atitudinea sa. Poate, poate om prinde şi noi ceva. Capital electoral, fireşte!
Un fotoreportaj de Sorin Badea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email