Edepo.ro – Povestea din spatele brandului de scaune de birou online

O firmă tânără, înființată în 2019 de un om cu o viziune strategica, ajunge să fie astăzi un pilon important al pieței din România în materie de scaune de birou online. Astăzi, când nimeni nu mai iese din casă la fel de mult ca înainte și cu toții încercăm să strângem bănuți pentru orice eventuale necesități, și când parcă din ce în ce mai multe firme se închid temporar sau permanent, Edepo reușește să facă performanță în România, fiind una din cele câteva companii românești de top care s-a dezvoltat în timpul pandemiei.

Deși pare că mediul online este o variantă preferată de mulți în aceste timpuri care ne pun la încercare, vânzările online nu sunt chiar pentru oricine. Având în vedere că nu mai avem toate siguranțele financiare pe care le aveam înainte, oamenii ajung să scoată cu mai mare dificultate bani din buzunar. Așa că noi ne-am întrebat cum reușește Edepo să rămână atât de bine și de drept pe propriile picioare, având în vedere faptul că majoritatea comerțului, în afară de cel alimentar, s-a închis sau a luat o pauză.

Edepo – Pasiune și performanță

Un prim aspect este pasiunea, pentru că indiferent ce alegem să facem pe această lume, dacă avem un dram de pasiune în suflet, șansele de eșuare sunt minime. Cei de la Edepo au o mare pasiune nu numai pentru comerțul electronic, pentru vinderea scaunelor de birou online, dar și pentru protejarea și informarea clienților lor, acest lucru sporindu-le considerabil încrederea la nivelul întregii populații. Atunci când comerciantul informează clienții asupra avantajelor, dar și a dezavantajelor produselor sale, clienții tind să prefere să achiziționeze de la acesta, cu atât mai mult cu cât produsele sunt de calitate superioară.

Am aflat chiar de la fondatorul companiei că, în momentul înființării acestei firme, dorința care a stat la bază a fost dorința de a crea un business în mediul online care să aducă clienților săi încrederea și dorința de a se întoarce pe site prin transparența pe care o deține acest site fără taxe ascunse, fără probleme de livrare și cu o perseverență și constanță uimitoare.

Nouă ne place să facem o mică glumiță atunci când vine vorba de Edepo și să facem o analogie cu Moș Crăciun. Credem că această analogie este corectă, pentru că, la urma urmei, știm cine sunt ambii, știm cu ce se ocupă, i-am văzut în acțiune mereu, toată lumea a auzit de ei și ambii oferă o imensă bucurie atunci când ne ajung cutiile (cadourile) acasă. Partea bună este că Edepo face aceste bucurii pe parcursul întregului an, pe când Moșul…

Serviciul pentru clienți ireproșabil

Un alt motiv extrem de important pentru care Edepo continuă să facă performanță și în aceste timpuri mai puțin ușoare este serviciul său pentru clienți și importanța pe care Edepo le-o oferă acestora. Fiecare client, atunci când accesează site-ul Edepo, beneficiază de informații clare și transparente. Orice întrebare își găsește răspuns și orice problemă își găsește rezolvarea. Relațiile angajaților cu clienții sunt ridicate la un nivel cât se poate de profesionist, pentru că Edepo are grijă de angajații săi, pentru ca aceștia să aibă grijă de clienții lor. Fondatorul Edepo consideră că un angajat motivat face o treabă mult mai bună decât un angajat care vine la muncă cu dorința de a termina programul cât mai repede, motiv pentru care firma face tot posibilul ca angajații săi să vină la muncă fericiți, cu dorința de a-i ajuta pe clienți cu adevărat.

Fondatorul Edepo susține că fiecare business este ca o roată de bicicletă care funcționează bine doar dacă toate spițele sunt bine reglate. El este de părere că prin firma aceasta și prin munca sa și a echipei sale poate contribui la ⹂reglarea”, într-o oarecare măsură, a acestor spițe, și își face datoria față de societate prin asigurarea unor condiții de lucru optime, favorabile angajaților săi, dar și prin asigurarea produselor de calitate superioară în materie de scaune de birou pe piața online a României.

Garanție pentru toate modelele de scaune de birou online

Pe lângă serviciile de relații cu clienții excelente de care dispune această firmă online, produsele de pe site-ul lor vin cu garanție, dar și cu asistență post-garanție, avantaj pe care multe alte firme nu îl oferă. Mai mult decât atât, Edepo oferă și un serviciu de livrări foarte rapid, magazinul colaborând cu una din cele mai bune firme în materie de servicii de livrări rapide.

Deși aceste servicii sunt capabile ele însele să atragă clienții pe site, adevărata vedetă a aceste companii este reprezentată de prețurile extrem de avantajoase pe care le oferă. Noi știm deja, cu toții, că sănătatea este neprețuită, însă Edepo reușește să ofere prețuri favorabile cumpărătorilor care sunt în căutarea scaunelor de birou care să asigure confort, stare de bine, suport fizic și inovație. Capacitatea acestei firme de a îmbina utilul cu confortul și cu prețurile avantajoase rezultă într-un total de bunăstare fizică a tuturor clienților care le calcă pragul virtual și care achiziționează cu încredere produsele lor, aceste produse ajungând să fie iubite de toți clienții, unul câte unul.

Informații complete despre produse și cele mai bune prețuri de pe piață

Chiar și la o simplă privire aruncată asupra descrierilor de produse de pe site-ul Edepo puteți remarca transparența firmei și corectitudinea față de clienți, datorită cumulului de amănunte și detalii pe care le oferă, asigurându-se astfel că toții clienții lor sunt informați nu doar cu detaliile tehnice privind fiecare tip de scaun la birou, dar și cu avantajele pe care le oferă acestea asupra poziției corpului, în funcție de utilizatorul lor și de necesitățile acestuia. De asemenea, este remarcabilă gama vastă de modele de scaune de birou online disponibile pentru comandă în mod constant.

Noi vă invităm să aruncați o privire pe site-ul Edepo, pentru că oricât de multe informații puteți găsi pe internet despre scaune de birou, această firmă pune la dispoziția dumneavoastră informații personalizate în funcție de scaunele pe care le oferă ei înșiși spre vânzare. Edepo are mare grijă ca fiecare scaun din portofoliul său de produse să fie pe stoc în mod constant. Mai mult decât atât, Edepo oferă clienților săi serviciul de contact cu un operator în direct, prin chat-ul disponibil direct pe site. Acești operatori sunt profesioniști, bine informați, gata să vă răspundă la întrebări și să vă ajute în alegerea scaunului ideal pentru dumneavoastră. Edepo oferă, de asemenea, pe lângă posibilitatea de a comanda online, și serviciu telefonic prin intermediul căruia puteți plasa comenzi asistați de un operator.

Noi vă urăm cumpărături utile și avantajoase de pe site-ul celor mai bune scaune de birou online, Edepo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email