Echipele de handbal ale C.N.V.V., pe podium la campionatul judeţean

Sala de sport a Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” (C.N.V.V.) a găzduit, zilele trecute, etapa judeţeană a campionatului de handbal pentru elevii din învăţământul liceal. La competiţia care este inclusă în calendarul Naţionale a Sportului Şcolar (O.N.S.S.), alături de echipa C.N.V.V., au mai participat echipe de handbal de la Liceul cu Program Sportiv Piteşti, Liceul „Ion Mihalache” din Topoloveni, Liceul „Iulia Zamfirescu” Mioveni, Grupul Şcolar „I. Gh. Duca” din Vedea şi Liceul „Zinca Golescu” din Piteşti. Cele şase formaţii participante au fost împărţite în două grupe, iar în urma meciurilor disputate echipa C.N.V.V. a reuşit să ajungă până în finala mică a competiţiei, unde au învins echipa Liceului „Ion Mihalache” din Topoloveni cu 18 – 11.
Finala turneului a fost câştigată de LPS Piteşti, care va reprezenta judeţul Argeş în faza pe regiuni a campionatului de handbal destinat elevilor de liceu.
De asemenea, tot la sfârşitul săptămânii trecute, echipa de handbal masculin a C.N.V.V. a participat la etapa judeţeană a competiţiei, ce s-a desfăşurat în sala de sport a Universităţii Piteştii. Băieţii au reuşit să se califice în finala turneului, unde au pierdut cu 20 – 14 în faţa echipei din Topoloveni, ocupând astfel locul II.
Cele două echipe ale Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” sunt pregătite de prof. Constantin Vancea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email