Echipa „Românii au talent!”, la Centrul de Cultură şi Arte

Marti, 28 iunie, ora 11, echipa Românii au talent” va ajunge în Curtea de Argeş, la Centrul de Cultura şi Arte George Topîrceanu, pentru a cauta talente românești autentice. Este vorba însă doar de nişte discuţii în care cei interesaţi de participare vor afla toate informaţiile necesare, nu se va filma şi nu vor fi prezente vedetele, conform Simonei Hirică, directorul Centrului de Cultură şi Arte.

Ne dorim ca în următorul sezon să continuăm promovarea oamenilor deosebiți și talentați din țara noastră și de aceea căutăm să-i cunoaștem pe membrii comunității dumneavoastră locale în număr cât mai mare pentru a-i face celebri pentru harul lor.

 

Căutăm oameni cu aptitudini deosebite din orice domeniu, de la cântăreți, dansatori, coruri, comici, rapsozi populari și imitatori la confecționeri, meșteșugari, acrobați, magicieni, sportivi, trupe dans, etc. De asemenea, ne dorim să descoperim talente neconvenționale, pasiuni neobișnuite și orice alte calități și abilități spectaculoase care se află în județul dumneavoastră. Noi le vom fi alături participanților, îi vom încuraja pe cei care nu au încredere de sine și care nu sunt conștienți de talentul pe care îl poartă”, au declarat reprezentanţii echipei „Românii au talent!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email