Echipa liberală de la Curtea de Argeș a depus mai multe proiecte pentru bugetarea participativă

31 august a fost termenul limită până la care s-au putut depune de către cetățeni ori organizații proiecte care pot fi finanțate în cadrul bugetării participative în anul următor. Anul acesta a fost ales de către o comisie special constituită un proiect care prevede amenajarea unui teren de mini baschet în cartierul Progresu, iar realizarea acestuia a fost programată pentru ultimele două trimestre ale anului. Proiectul de bugetare participativă a fost o propunere a organizației PNL Curtea de Argeș prin vocea consilierului local Mădălin Marinescu.

„Liberalii din Curtea de Argeș au lansat ediția a II-a a proiectului de bugetare participativă. Ca și anul trecut, au continuat buna practică și s-au consultat cu cetățenii tocmai pentru a înțelege mai bine nevoile orașului. În urma dezbaterilor, PNL Curtea de Argeș a pregătit câteva propuneri de proiecte pe teme de interes local.

Pentru promovarea sportului și agrementului, colegii noștri au propus: pistă biciclete, amenajare teren antrenament fotbal, teren de baschet.  În vederea amenajării unor locuri de joacă pentru copii, un proiect prevede dispozitive de cățărat și instrumente muzicale. În privința siguranței publice, iluminatul în cartiere necesită o atenție deosebită și din punct de vedere al infrastructurii, prin bugetarea participativă a fost propusă parcare pentru biciclete și parcare în piața Posada”, transmite PNL Curtea de Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email