Echipa de handbal SC Curtea de Argeş – juniori IV s-a calificat în faza Euroregiuni a Campionatului Naţional

Echipa de handbal Sport Club Curtea de Argeş – juniori IV a participat, zilele trecute, la cel de-al treilea turneu din cadrul Campionatului naţional destinat copiilor născuţi în perioada 2001 – 2002, care a avut loc chiar în municipiul nostru. Competiţia s-a desfăşurat  sub egida Federaţiei Române de Handbal.
„Sperăm să ne calificăm la turneul final”
Sportivele pregătite de prof. Claudiu Voinea au practicat un handbal modern, de calitate, şi au reuşit să încheie turneul neînvinse, pe primul loc al clasamentului. Totodată, acest lucru le-a adus fetelor din Curtea de Argeş calificarea în semifinale competiţiei – etapa Euroregiune – ce se va desfăşura la Ploieşti, în primăvara acestui an. Conducerea echipei HC Curtea de Argeş şi-a propus ca obiectiv, pentru această competiţie, calificarea la turneul final. „Sperăm ca în ciuda condiţiilor mai grele din punct de vedere valoric – copii mai puţini pe terenurile de sport – să facem jocuri bune şi să obţinem, dacă se poate, calificarea în finala naţională. Oricum eu le felicit pe aceste fete minunate, care fac de fiecare dată cinste municipiului”, a declarat Claudiu Voinea, preşedintele Sport Club Curtea de Argeş.
De asemenea, pentru performanţele obţinute, tinerele handbaliste au primit numeroase premii din partea oamenilor de afaceri din municipiu, care au fost alături, de-a lungul timpului, de echipa HC Curtea de Argeş. „Vreau să le mulţumesc celor care au făcut posibil ca echipele noastre de juniori să participe la această ediţie a campionatelor de handbal. La finele anului trecut fetele au avut parte de o surpriză şi au fost invitate la restaurantul Capra Neagră, unde au petrecut o seară plăcută. La final au primit mai multe cadouri consistente, care au fost oferite de domnul Liviu Nicolae, căruia îi mulţumim pe această cale”, a mai spus Claudiu Voinea.
Concurs de şah în luna februarie
Conducerea HC Curtea de Argeş şi-a stabilit, în linii mari, şi planul de activitate pentru anul 2014. „Pe lângă activitatea sportivă de performanţă ne-am gândit să organizăm o serie de concursuri, unde să atragem tinerii dornici de mişcare. Astfel, în luna februarie vom organiza un concurs de şah pentru copii şi seniori”,  a declarat Claudiu Voinea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email