Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic „Ferdinand I”, în primele şase din ţară

Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic „Ferdinand I” a participat, zilele trecute, la faza finală a ediţiei din acest a Cupei Coca-Cola. Competiţia a reunit la start un număr record de aproape 6.000 de liceeni, care au reprezentat 493 de echipe din Bucureşti şi alte 33 de judeţe ale ţării. Cu toţii au petrecut mai mult de 455 de ore pe terenul fotbal şi au înscris numai puţin de 4.500 de goluri în cele trei luni ale competiţiei.
La faza finală, care s-a desfăşurat în sala „Dinamo” din Bucureşti, fotbaliştii de la Liceul Tehnologic „Ferdinand I”, deşi au jucat bine, au întâlnit adversari puternici, iar în urma jocurilor disputate în grupele preliminare nu au reuşit să se califice în finală. Însă, elevii merită felicitaţi pentru performanţa realizată, având în vedere faptul că au ajuns în primele şase echipe din ţară. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor din echipă, antrenorului şi jucătorilor şi tuturor care au crezut în noi. A fost un moment fabulos din viaţa noastră, un lucru cu care puţini ne întâlnim, finala pe ţară la o competiţie importantă între licee! Am arătat încă odată că ambiţia, munca şi determinarea este peste orice altceva! Am rămas cu un gust amar, nu pentru că suntem supăraţi, ci mai degrabă suntem dezamăgiţi, pentru că ne-am dat seama că puteam fi noi câştigătorii cantonamentului la Roma, însă în viaţa uneori câştigi alteori pierzi. Suntem mândri că am ajuns până aici, în primele 6 echipe din ţară, din numărul total de 493 de licee participante. Performanţa noastră este unică în Curtea de Argeş, niciun alt liceu nu a mai ajuns la o finală pe ţara! Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în tot acest turneu, sperăm ca ceea ce noi am realizat să fie o mândrie pentru ei şi pentru oraşul nostru”, a declarat George Daniel Pădureanu, unul dintre liderii echipei.
Echipa Liceului Tehnologic „Ferdinand I” a fost formată din următorii jucători: Răzvan Vasile, Mihai Gheorghe, Andrei Barbu, Daniel Pădureanu, Eduard Popescu, Felix Vasile, Ovidiu Badea, Ionuţ, Vasilescu, Ştefan Panţeru şi Mircea Stancu. De pregătirea tinerilor s-a ocupat profesorul de educaţie fizică Sorin Lazăr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email