E şi cazul!! Primăria caută un specialist în disciplina în construcţii

Primăria Curtea de Argeş a scos la concurs mai multe posturi în ultima vreme. Unele au fost ocupate, altele nu. După cum aţi aflat din ziarul nostru la vremea respectivă, au fost cazuri în care cetăţenii au reclamat faptul că au fost împiedicaţi să se înscrie la concurs, fiind plimbaţi pe la toate birourile şi spunându-li-se că au nevoie de diferite acte, pe rând, astfel încât să nu se mai încadreze în termenele de înscriere.
Văzând toate acestea precum şi faptul că poate nu s-a înscris cine trebuie la concurs, unele examene se vor relua, dar se vor modifica şi condiţiile de participare, mai ales în ceea ce priveşte experienţa solicitată. Acum, potrivit noilor condiţii, experienţa poate să fie mai mică, oricât de mică, numai să se poate înscrie oricine la concurs. Unul dintre posturile care se încadrează în această situaţie este cel de inspector la disciplina în construcţii, unde s-a transformat funcţia publică de execuţie de la inspector, gradul profesional principal, la inspector gradul profesional asistent.
La fel s-a întâmplat şi cu postul de consilier juridic al Serviciul Public de Asistenţă Socială, unde a fost organizat un concurs, a reuşit să se înscrie un singur candidat dar a fost respins la proba de verificare a cunoştinţelor. Acum, concursul se va relua, dar funcţia publică a fost transformată de la gradul profesional asistent la gradul profesional debutant, deci se acceptă candidaţii cu o vechime mai mică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email