DyFashion – secretul unei genți bine alese

Pentru publicul feminin DyFashion este deja un nume celebru pe nișa vestimentară. Poate de aceea o surpriză o reprezintă însăși asocierea cu gama de accesorii precum gențile de damă. Trebuie spus că la o colecție atât de vastă de rochii nu se putea ca tocmai gențile să lipsească. Așa se face că o selecție de genți încântă ochii femeilor și se doresc a fi un motiv în plus pentru care femeile sunt mulțumite: acela de a avea un look perfect.

Când vine vorba degenti dama astfel de accesorii au un scop bine definit. Așadar aspectul practic nu lipsește din topul criteriilor de selecție. Totuși, nu este singura cerință.

Geanta, de preferat din piele

Despre pielea naturală ca material de bază în crearea unor produse s-a tot spus. Se știe că este un material ce se comportă excelent în condiții de orice fel, fiind de asemenea impermeabil. Prezintă rezistență și în plus, pe lângă faptul că are șanse de a fi un produs util pe termen lung, are și variante multiple. Pielea întoarsă este elegantă, cea naturală este clasică. Cu designuri dintre cele mai moderne, mizând și pe partea cromatică, se înțelege că pielea câștigă detașat și este deci de preferat chiar și în materie de genți.

Modele practice, compacte

Modelele de genți damă din colecția de la DyFashion sunt mai degrabă de mici dimensiuni, însă într-o varietate de tipologii și stiluri. Avantajate sunt și femeile nu prea impunătoare prin statura lor, ce au mai degrabă ca punct de reper gențile de dimensiuni modeste.

Se vor găsi aici modele de umăr sau de mână, cu forme pentru toate gusturile: rotunde, alungite, pătrate, de tip poștaș, cu barete mai lungi sau dimpotrivă. Complimentând mai degrabă ținute casual, astfel de genți sunt tinerești și apreciate.

Modele de genți office de la DyFashion

Nu se poate omite necesitatea de genți office. Acestea sunt prin însăși scopul lor stilistic mai generoase în dimensiuni, impunătoare, cu o compartimentare mai complexă.  Au stabilitate și pot fi prevăzute cu suport pentru a putea fi așezate cu succes pe orice suprafață, în orice zonă, fără să jeneze. Iar la capitolul cromatic se remarcă preferința pentru tonuri neutre, pasteluri sau nuanțe intese precum bordo.

Gata de petrecere

Nu în cele din urmă, gențile pentru ocazii speciale ocupă și ele un loc în colecția de la DyFashion. Fie că este vorba de un clasic plic, de un clutch sau genți de mici dimensiuni, inedite prin formă, ce se poartă în mână, DyFashion are propuneri pentru oricine. Sunt acele accesorii ce fac imaginea unei femei să fie ceva mai prețioasă și totodată pretențioasă. Sunt acele detalii ce odată asociate corect unei ținute sunt în măsură să răsplătească vizual cu un look de invidiat.

În funcție de profilul evenimentului – o petrecere între prieteni, cocktail party sau ceva mai pretențios de atât – geanta de petrecere poate fi strălucitoare de-a dreptul sau cu finisaje moderne, minimaliste.

Spus pe scurt, un astfel de magazin online practic te pregătește temeinic pentru orice ocazie sau pentru orice tip de apariție. Grație genților de orice fel disponibile în cadrul catalogului online, DyFashion contribuie la crearea de ținute complete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email