DVD-ul „Cuvântul Regelui” a fost lansat şi la Curtea de Argeş

Marţi seară,  în sala Basarabilor de la Muzeul Municipal Curtea de Argeş, a avut loc lansarea DVD-ului „Cuvântul Regelui”, realizat de Marilena Rotaru. La eveniment au participat Ştefan Dumitrache, managerul instituţiei gazdă, Cristian Mitrofan, viceprimarul municipiului, academicianul Gheorghe Păun şi numeroase cadre didactice de la instituţiile de învăţământ din Curtea de Argeş. „Avem de această dată alături de noi un oaspete important, pe Marilena Rotaru, cunoscut realizator TV, care a depus eforturi uriaşe pentru a realiza acest DVD excepţional. Sunt multe lucruri interesante aici şi vreau să îi mulţumesc doamnei Marilena Rotaru pentru că a ales să lanseze acest DVD şi la Curtea de Argeş”, a declarat Ştefan Dumitrache.
DVD-ul „Cuvântul Regelui” face parte din colecţia „Cărţi regale” şi cuprinde o serie de dialoguri cu Regele Mihai, realizate de Marilena Rotaru, o apropiată a Casei Regale, secvenţe din încercările Majestăţii Sale de reveni în România, vizita de Paşti a acestuia la Putna, Bucureşti şi Curtea de Argeş, precum şi o serie de momente din cadrul unor evenimente şi spectacole ce s-au desfăşurat la Ateneul Român. De asemenea, în prezentarea DVD-ului, autoarea a făcut destăinuiri emoţionante legate de întâlnirile avute de-a lungul timpului cu Majestatea Sa, Regele Mihai.
Totodată, cu prilejul lansării DVD-ului „Cuvântul Regelui”, la Muzeul Municipal a avut loc şi vernisajul expoziţiei de pictură şi sculptură religioasă „Icoana – Sufletul meu”, în cadrul căreia au expuse mai multe lucrări realizate de elevii Şcolii Generale din comuna Valea Danului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email