După punctele profesorului de matematică

 
După un început de retur cu meciuri foarte grele, pentru F.C. Argeş urmează partide considerate mai uşoare: la Mediaş, acasă cu CS Otopeni şi la Buzău. „Primul pas este cel mai important”, este un şablon folosit de oamenii de fotbal. Aşa şi 

cu F.C. Argeş. „Colege” din liga a II a, Gaz Metan şi F.C. Argeş şi-au împărţit punctele în campionatul trecut, iar în tur echipa lui Cornel Penescu a câştigat cu 2 – 0 prin golurile marcate de Năstăsie şi Voiculeţ. Acum, aflată în mare nevoie de puncte pentru a supravieţui în Liga lui Mitică, echipa antrenată de profesorul de matematică Cristi Pusztai, speră să-şi mai adauge trei puncte la zestrea din clasament, chiar dacă în etapa trecută i-au fost eliminaţi doi jucători care astăzi nu vor putea juca fiind suspendaţi. La F.C. Argeş va reintra fundaşul Daniel Bălaşa, suspendat pentru meciul cu Pandurii Tg. Jiu. „Chiar dacă echipa gazdă joacă bine şi ofensiv pe teren propriu, F.C. Argeş porneşte cu prima şansă. Important este ca echipa noastră să-şi facă jocul de pase şi obţină astfel victoria pe care o aşteptăm”, spunea preşedintele clubului F.C. Argeş, Cristi Mincă. 

Patru incerţi

Pentru acest meci, mai mulţi jucători de la F.C. Argeş sunt incerţi. Accidentaţi în partida din etapa trecută cu Pandurii Tg. Jiu, Boşneag, Mircea Stan, Lăcustă şi Bazzi au fost menajaţi şi n-au făcut antrenament normal cu întreg lotul de jucători, dar sunt şanse ca până la ora meciului să fie apţi de efort. 

Ce spune Badea

„Pentru noi, meciul de la Mediaş este pe cât greu, pe atât de important. Faptul că mijlocaşul ofensiv Didiţă este suspendat, constituie o pierdere importantă pentru echipa gazdă. Sperăm să obţinem măcar un punct; ne va fi greu, deoarece echipa gazdă practică un fotbal ofensiv, cu atacuri supranumerice”, spunea antrenorul Ionuţ Badea.

„Nu mai sunt obosit”

Noua vedetă a Argeşului, Cristian Tănase este optimist pentru partida de la Mediaş cu Gaz Metan. „Acum mă simt mult mai bine, nu mai resimt acea stare de oboseală ca la meciul cu Pandurii. Sunt convins că vom obţine un rezultat bun dacă ne vom face jocul nostru obişnuit. Sigur că mi-aş dori să înscriu, dar important este să câştige echipa”, spunea Cristi Tănase. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email