După puncte lângă Timişoara> Fortuna Covaci – F.C. Argeş

Antrenorul Ionuţ Badea spune că nu-i adevărat că jucătorii au vrut să nu se prezinte la meciul cu Fortuna Covaci: „Sunt simple zvonuri…”
Lotul Argeşului va pleca vineri spre Timişoara pentru meciul de sâmbătă contra Fortunei Covaci. Antrenorul Ionuţ Badea a infirmat zvonul conform căruia jucătorii Argeşului nu ar face deplasarea dacă nu vor primi restanţele financiare din prime şi salarii. „Nu, nu este adevărat că jucătorii n-au vrut să facă această deplasare la Timişoara. Cred că sunt simple zvonuri… Situaţia este ca la început. Sunt şi vor mai fi întârzieri financiare, sunt şi vor mai fi nemulţumiri. Nu s-a schimbat nimic, dar noi mergem înainte şi ne vedem de antrenamente şi jocuri”, spunea antrenorul Argeşului, Ionuţ Badea.

Un teren mai mic

Pentru partida de la Covaci, împotriva noii promovate Fortuna, tehnicianul echipei din Trivale, Ionuţ Badea, a pregătit în cele mai mici detalii lotul său de jucători. „Ştim că adversarii noştri de sâmbătă sunt bine organizaţi în defensivă, au un teren mai mic şi denivelat, joacă cu multă dăruire, dar au şi unele breşe în apărare pe care vom încerca să le speculăm”, spunea Ionuţ Badea.

Trei indisponibilităţi

În partida de la Covaci, antrenorul piteştenilor nu-i va putea folosi pe fundaşul Dan Lăcustă, care a suferit o întindere etapa trecută, pe atacantul Adi Iordache, operat la ligamentele încrucişate de la genunchiul drept, şi pe fundaşul dreapta Daniel Ghiţă care s-a accidentat într-un meci amical în urmă cu 10 zile. De asemenea, fundaşul Mircea Stan are o miuzită de efort după meciul cu CFR Timişoara, dar medicii spun că se va reface până la ora meciului.

Laude pentru echipa a doua

„Sunt foarte mulţumit de evoluţia echipei a doua din cea de-a treia ligă, acolo unde sunt pe primul loc. Cu siguranţă vor apărea la prima echipă jucători de la echipa a doua, care să se pregătească cu noi şi chiar să joace în campionat”. Declaraţia aparţine antrenorului Ionuţ Badea şi se referea la echipa a doua a Argeşului care participă în campionatul ligii a III-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email