După puncte în Ţara lui Dracula

În campionatul trecut, echipa lui Benone Lazăr a câştigat la Bistriţa cu scorul de 1 – 0 prin golul marcat de Mihai Răduţ. Meciul de la Bistriţa s-a jucat în turul campionatului, iar antrenor la Inter era Ştefan Stoica.

Cel mai bun meci al lui Mihai Răduţ la Internaţional Curtea de Argeş

3.500 de spectatori au fost prezenţi la meci. Pentru Inter era a treia deplasare şi a treia victorie pe teren străin. În minutul 24, Cornel Frăsineanu  şutează puternic de la 25 de metri, portarul Albuţ repinge cu greu în faţă, iar Mihai Răduţ aflat pe fază, reia mingea în plasă. A fost unul din cele mai bune meciuri reuşite de Mihai Răduţ la echipa din oraşul Basarabilor. Partida a fost arbitrată foarte bine de Ovidiu Haţegan. După meci, preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu a suferit un puseu de tensiune şi a fost dus la o clinică unde medicii l-au stabilizat. Această înfrângere a Gloriei a grăbit plecarea antrenorului Sandu Tăbârcă de la echipă.

Deplasare „spartă” în două

Acum, Ionuţ Badea şi echipa lui caută prima victorie în acest campionat. Ionari a luat pentru această deplasare 21 de jucători, şi delegaţia Pandurilor a plecat miercuri dimineaţă spre Bistriţa. Pentru că deplasarea este foarte lungă, va fi „spartă” în două. Noaptea de miercuri spre joi o vor petrece la Mediaş, unde vor face şi un antrenament, iar joi este organizat şi un antrenament la Bistriţa.

Ciprian Brata va fi adus cu avionul la Cluj

Chemat pentru prima dată la lotul de tineret de selecţionerul Emil Săndoi, jucătorul Ciprian Brata se va alătura joi, lotului de la Pandurii. Tânărul Ciprian Brata a fost adus în această vară de la F.C. Silvana la Internaţional Curtea de Argeş, şi în meciul cu Dinamo a fost cel mai bun jucător de pe teren. Brata a marcat un gol superb, şi a obţinut penaltyul transformat de Orac, fază care a dus scorul la 2 – 0 pentru Pandurii. După meciul echipei de tineret cu Moldova, Ciprian Brata va fi adus cu un avion la Cluj, după care va fi dus cu o maşină la Bistriţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email