După ce Interul a dominat şi a condus prima repriză, Schimbare incredibilă la pauză!!!

Meci cu deznodământ fericit înaintea Învierii! Dar nu pentru F.C. Internaţional şi argeşeni, ci pentru Rapid, pentru Copos, pentru Andone şi pentru gaşca din Giuleşti … A fost un meci cu o incredibilă diferenţă între cele două reprize! În prima, Interul a jucat prefect şi a umilit Rapidul, iar în cea de-a doua, jucătorii lui Ionuţ Badea au „uitat” să joace, să alerge şi să evolueze aşa cum au făcut-o în primele 45 de minute. De ce? Este o enigmă pe care doar timpul o va rezolva …

Echipa lui Badea a umilit Rapidul în prima repriză

Aflată pe un loc retrogradabil. F.C. Internaţional Curtea de Argeş a pus la respect Rapidul încă din primul minut. Jucătorii Interului jucau atât de bine încât Rapidul nici nu s-a apropiat de poarta lui Marius Popa!, Mai mult, în minutul 9, Cosmin Băcilă a şi deschis scorul cu un şut violent sun bară expediat de la 7-8 metri uşor lateral dreapta. La pauză s-a intrat doar cu 1 – 0, cu toate că băieţii lui Badea au mai ratat alte trei mari oportunităţi de a-l învinge pe Bornescu. Şi aşa s-a intrat la pauză: cu un Inter care a dominat şi a zburdat în faţa Rapidului.

Ca la meciul cu Dinamo!

Ce s-a întâmplat la pauză în vestiarul Interului, este o enigmă demnă de „Dosarele X” … Echipa lui Badea a ieşit de la cabine cu o atitudine complet schimbată faţă de primul mitan: fără atitudine, fără concentrare, fără amibiţie, fără pic de vlagă şi voinţă de parcă voia voia să piardă cele trei puncte … A fost la fel ca în meciul cu Dinamo, numai că acum arbitrajul n-a avut niciun amestec în desfăşurarea ostilităţilor. Pentru mulţi, a fost un „deja-vu” amar care mai coboară pe F.C. Internaţional Curtea de Argeş încă un loc în clasament, spre bucuria celor aflaţi în luptă pentru supravieţuire în Liga lui Mitică.

Pariorii n-au „mirosit” cota de 28!

Pariorii care au vrut să pună rămăşag pe „1” la pauză şi „2” la final, dar n-au făcut-o, s-au dat cu capul de pereţi după meci. Pentru acest pronostic era o cotă de 28. Adică puneai un milion, luai 28! Cam aşa a fost şi cu Dinamo: cota 32, pentru „1” pauză, „2” final, dar cine putea să ştie? Unii spun că doar „actorii” din teren o puteau face …

Zâmbete cu subînţeles la lojă!

La loje au fost prezenţi să vadă primul meci al Rapidului cu antrenorul Ioan Andone pe banca tehnică a giuleştenilor, selecţionerul Răzvan Lucescu, oficialii Stelei, Mihai Stoichiţă şi Valeriu Argăseală, Nae Manea, antrenorul de până ieri al Rapidului. Dacă Manea s-a bucurat în picioare la golurile marcate de Grigore şi Săpunaru, Stoichiţă şi Argăseală zâmbeau amar, cu subînţeles şi îşi dădeau coate suduind printre dinţi … Ce o fi zis Răzvan Lucescu despre evoluţia Interului în cele două reprize, naiba ştie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email