Dumitru Tudor s-a ales preşedintele Consiliului de Administraţie al Electroargeş

La o Adunare Generală a Acţionarilor ţinută în parcare a suspendat dreptul de vot a unor acţionari şi a schimbat o parte din membrii Consiliului de Administraţie

La Electroargeş scandalul acţionariatului nu se mai termină. La începutul lunii februrarie Dumitru Tudor, patron al SC Vidraru şi acţionar al Electroargeş, a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor şi a ţinut şedinţa în parcare. A suspendat dreptul de vot al deţinătorilor  a 37,1 din acţiuni şi s-a ales pe el preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA). Au avut drept de vot 20.352.288 acţiuni care reprezintă 29,17 din capitalul social total. De fapt, au votat el, Ioan Gavrilă şi încă un acţionar.

Printre hotărârile adoptate astfel se numără revocarea lui Ştefan Constantin şi a două firme din Consiliul de Administraţie şi înlocuirea lor cu două persoane şi cu societatea Vidraru, precum şi alegerea lui Dumitru Tudor în funcţia de preşedinte a Consiliului de Administraţie. Interesant este că de atunci şi până acum au mai avut loc şedinţe ale CA la care Dumitru Tudor a participat în calitate de membru, nu de preşedinte.

La începutul săptămânii viitoare are loc Adunarea Generală a Acţionarilor, iar ordinea de zi a fost completată de preşedintele CA Ştefan Constantin cu revocarea membrilor CA şi a preşedintelui Consiliului.

Adunarea convocată de Dumitru Tudor a fost contestată de Ştefan Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email