Dumitru Tudor a vândut acţiunile pe care le avea la Electroargeş societăţii TRANS EXPEDITION FEROVIAR

În şedinţa de tranzacţionare de marţi, 18 mai 2021, în sistemul bursei de la Bucureşti a fost înregistrată o singură tranzacţie de echivalentul a 13% din capitalul social al producătorului de electrocasnice Electroargeş Curtea de Argeş, potrivit zf.ro.

Ca şi volum tranzacţionat, de circa 9 milioane de acţiuni, aceasta este cea mai mare tranzacţie cu acţiuni Electroargeş din vara anului 2015 încoace, potrivit datelor agregate de ZF.

Potrivit datelor BVB, tranzacţia a fost încheiată la preţul de 1 leu pe acţiune, în creştere cu aproape 12% faţă de cel de tranzacţionare, având o valoare de aproape 9 mil. lei. Tranzacţia este de tipul “deals”, adică o tranzacţie specială.

Electroargeş are 62 mil. lei capitalizare, iar datele cu privire la acţionariatul companiei, cele la 31 decembrie 2020 arată că antreprenorul Tudor Dumitru, unul dintre cei mai mari investitori de la bursa locală, avea o deţinere identică celei tranzacţionate. Conform rapoartelor publicate pe portalul Bursei de Valori Bucureşti (BVB),SC VIDRARU (Dumitru Tudor)  a vândut acţiunile pe care le avea la Electroargeş SC TRANS EXPEDITION FEROVIAR SRL, reprezentată prin Vasile Didilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email