Duminica vitezomanilor. Cu 132 de kilometri la oră prin oraş.

Duminică, poliţiştii de la Circulaţie au depistat în trafic mai mulţi şoferi care circulau cu peste 120 de kilometri la oră în localitate, unii chiar prin oraş.

Astfel,  polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, care acționau cu aparatul RADAR, au depistat, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care a fost înregistrat cu viteza de 132 km/h.

De asemenea, tot pe DN 73, pe raza localității Schitu-Golești, polițiștii câmpulungeni au mai depistat un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din București, care a fost întregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Totodată, polițiștii au mai depistat pe raza aceleiași localități un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, care a fost întregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Fiecare dintre conducătorii auto depistați a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar în urma fiecărei abateri constatate, permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email