Duminică, polițiștii argeșeni au aplicat 200 de amenzi, au reținut 21 de permise și au retras 11 certificate de înmatriculare

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, informează IPJ Argeș.

Ca urmare a abaterilor constatate în ultima zi a săptămânii, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 45.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 21 de permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, precizează comunicatul IPJ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email