Dr. Otilia Chipurici a renunţat la funcţia de director medical al Spitalului. Cine a înlocuit-o.

Pe 1 aprilie primarul Constantin Panţurescu a numit-o pe Andreea Gheordunescu manager interimar al Spitalului Municipal Curtea de Argeş. A doua zi, director medical a fost numită dr. Otilia Chipurici, medic oncolog la Spital. La o zi după, dr. Chipurici a renunţat la funcţie. Într-un comunicat de presă medicul oncolog explică de ce a făcut asta – „După o analiză profundă a propunerii de a ocupa funcţia de director medical interimar am tras concluzia finală că numeroasele şi diversele probleme administrativo-birocratice ale funcţie ar determina să nu pot aloca timp destul pentru îngrijirea şi tratarea pacienţilor, în derularea în bune condiţii a Programului Naţional de Oncologie şi am decis să refuz această propunere onorantă iniţiată şi propusă de domnul primar Panţurescu Constantin care a fost alături întotdeauna de Compartimentul de Oncologie, de mine personal prin susţinere, sprijin şi încurajări fapt pentru care ţin să-i mulţumesc şi pe această cale.

Decizia mea are la bază faptul că îngrijirea şi tratarea pacienţilor din Curtea de Argeş şi din zonele limitrofe este primordială şi prioritară având în vedere numărul mare de pacienţi oncologici, care am dorit să nu fie afectaţi prin această numire. Am să sprijin noua conducere cu toată priceperea şi cunoştinţele mele în problemele medicale ivite”.

Acum, noua conducere a Spitalului este formată din Andreea Gheordunescu, manager interimar, dr. Maria Grigore Folea, medic primar igienă, director medical, Florin Mitucă, director financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email