Două chefuri organizate la Merişani, oprite de mascaţi şi luptători antitero

În ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale și Armatei au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș, onformează Instituţia prefectului.

Au fost verificate 287 de persoane în ceea ce privește respectarea măsurilor de carantină și izolare.

Au fost aplicate 161 de sancțiuni, în valoare totală de aproximativ 262.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației. Au fost date și două avertismente.

O persoană a fost identificată că nu respectă măsura izolării. Aceasta a fost  sancționată cu 2.000 de lei și a fost plasată în carantină instituționalizată. E vorba despre o femeie de 34 de ani care nu a fost găsită ieri la adresa de izolare.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au intervenit ieri, pe raza localității Merișani, la două situații în care mai multe persoane participau la petreceri private.

La primul eveniment, de pe raza satului Vărzaru, în urma verificărilor, poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului. 

La al doilea eveniment, la fața locului s-au deplasat și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi din cadrul  Grupei de Intervenție Anti-Teroristă și Acțiuni Speciale, care au restabilit ordinea și liniștea publică. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că aproximativ 20 de persoane ascultau muzică în fața unei locuințe în construcție din satul Dobrogostea, încălcând astfel prevederile ordonanțelor militare.

În cele două  cazuri au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.000 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor ordonanţelor militare, și două sancțiuni în valoare totală de 1000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email