Dosarul violului în grup de la Corbeni a fost finalizat de poliţişti

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, informează IPJ Argeş.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 18 spre 19 martie a.c., un minor de 14 ani, din Popeşti, judeţul Vâlcea, sub pretextul promisiunii dezvoltării unei relaţii, ar fi ademenit o minoră de 17 ani, într-o locuinţă de pe raza localităţii Corbeni, unde ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el şi alte patru persoane de sex bărbătesc, din Corbeni.

După administrarea probatoriului, în ziua de 20 martie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, trei minori de 14, 16 şi 17 ani şi doi bărbaţi de 19 şi 26 de ani, ulterior aceștia fiind prezentați în fața Judecătoriei Curtea de Argeș, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ulterior, în ziua de 25 martie a.c., în urma continuării cercetărilor, polițiștii au mai reținut un minor de 16 ani, sub aspectul complicității la infracțiunea de viol, și alți trei minori de 17 ani, toți fiind prezentați ulterior în fața instanței.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email