Dosare penale pentru cinci argeşeni

Un sfârşit de săptămână ghinionist pentru cinci tineri argeşeni, care s-au ales cu dosare penale pentru încălcarea legii. Agenţii Poliţiei Rutiere Curtea de Argeş au efectuat un control rutier pe străzile municipiului, ocazie cu care au constatat două infracţiuni, pentru care au întocmit dosare penale. Petre A., de 33 de ani din Curtea de Argeş conducea un autoturism, marca VW cu o concentraţie alcoolică de  0,68 mg/litru în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus la spital pentru preluarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

Elev şi student cercetaţi penal

Un alt tânăr şofer, elev la Grup Şcolar „Ferdinand I”, se deplasa prin municipiu cu o maşină care avea numerele provizorii expirate din data de 16 ianuarie 2009. Cristinel L., de 20 de ani, este cercetat acum pentru că a condus un autoturism neînmatriculat şi cu numere false. De asemenea, un student din comuna Băiculeşti a fost prins de Poliţia Rutieră Piteşti de această dată conducând un autoturism pe străzile din Piteşti, cu toate că permisul său de conducere fusese reţinut cu ceva timp în urmă. Robert D., şoferul autoturismului, va fi cercetat penal la vârsta de doar 19 ani pentru încălcarea Legii Circulaţiei.
Tot în acest sfârşit de săptămână, agenţii Biroului Poliţiei Rurale Curtea de Argeş împreună cu lucrătorii Postului de Poliţie Mălureni au organizat o acţiune pe linie silvică. Cu această ocazie au fost identificaţi două persoane din Mălureni, care au tăiat ilegal şi sustras 15 carpeni. Bogdan P. (21 de ani) şi Nicolae P. (22 ani) vor fi judecaţi penal pentru că au tăiat ilegal arbori dintr-o pădure a Ocolului Silvic Muşăteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email