Dosar penal pentru înșelăciune după evenimentul de la cabana Capra. Poliția îi caută pe șoferii mașinilor avariate.

”În continuarea verificărilor privind evenimentul care a avut loc în noaptea de 04 spre 05 februarie a.c., pe DN 7C, în zona unei unități de cazare turistică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș desfășoară cercetări într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”, transmite IPJ Argeș.

De asemenea, polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării conducătorilor autovehiculelor care au fost avariate ca urmare a producerii avalanșei, pentru eliberarea autorizațiilor de reparație auto și luarea măsurilor legale care se impun. ”Până în prezent, a fost stabilită identitatea persoanelor care s-au aflat la unitatea de cazare turistică, și au fost identificate 14 autovehicule, însă până la emiterea prezentei comunicări nu a fost posibilă extragerea acestora, pentru constatarea avariilor și întocmirea documentelor legale”, precizează Poliția Argeș.

Vă reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică, o avalanșă de doi kilometri a acoperit aproape cabana Capra în care erau 50 de persoane, printre ele și copii. Turiștii au fost scoși din cabană, după eforturi extraordinare, dar mașinile avariate sunt încă acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email