Doru Georgescu despre lefurile funcționarilor publici – ”Cine nu-și face treaba, trebuie să aibă și salariul diminuat!”

Salariile angajaților Primăriei și serviciilor subordonate au crescut, după cum ați aflat din ziarul nostru. Niciun consilier local nu s-a opus, dar au fost și aleși care au vorbit despre eficiența muncii lor și despre îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

”Ca să se acopere eficient munca, trebuie bani mulți pentru angajați. Numai că acest Consiliu trebuie să stabilească criteriile de neîndeplinire a sarcinilor de serviciu. Cine nu-și face treaba, trebuie să aibă și salariul diminuat”, a spus consilierul liberal Doru Georgescu.

La aceeași întrunire și pe același subiect Bogdan Marina, consilier USR, a  spus că ”dincolo de salariu, ar trebui să existe aplecare asupra digitalizării, asupra eficienței angajaților”.

Vă reamintim că de la 1 iunie salariile de bază pentru personalul Primăriei municipiului Curtea de Argeș și instituțiilor publice subordonate Consiliului Local, mai puțin Muzeul Municipal și Centrul de Cultură și Arte, au crescut. Șefii au primit o majorare de 10% iar ceilalți 15%, iar la salariile de bază se aplică și celelalte sporuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email