Dorinel Munteanu a fost audiat la DNA Piteşti mai mult de o oră

Fostul antrenor-jucător de la F.C. Argeş, Dorinel Munteanu a fost miercuri la DNA Piteşti. La ora 10.40, Dorinel Munteanu a intrat grăbit şi oarecum precipitat, în sediul DNA-ului. Actualul antrenor al Oţelului Galaţi a declarat la intrarea în instituţie: „Am fost chemat pentru unele precizări. Nu ştiu în ce calitate am fost chemat, dar nu am emoţii, dovadă că nu am venit cu avocat”.

A ieşit de la DNA, pierdut, panicat, roşu la faţă…

„Munti” a stat în sediul DNA Piteşti o oră şi cinci minute, timp în care a discutat cu procurorii şi a dat o declaraţie. La ora 11.45, Munteanu a ieşit din sediul DNA-ului. Era roşu la faţă şi congestionat. În mână avea paşaportul şi un telefon. Cu toate că încerca din răsputeri să nu o arate, Dorinel Munteanu era panicat după discuţiile cu procurorii.

Este în proces de calomnie cu Cornel Penescu

„Am fost chemat în cazul Penescu. Nu sunt nici martor, nici inculpat. Nu sunt surprins de aceste lucruri, cu toate că au trecut trei ani: procesul este pe rol, şi este normal să fiu întrebat pentru că am fost antrenor la F.C. Argeş. Eu sunt în proces cu Penescu; l-am dat în judecată pentru calomnie”, a spus Dorinel. Cornel Penescu l-a acuzat pe Dorinel Munteanu că la meciul Steaua – F.C. Argeş, jucat la Craiova în campionatul 2006-2007, nu şi-ar fi apărat corect şansele.

„SMS-urile nu există”

Dorinel Munteanu a mai spus că va reveni la DNA dacă va mai fi chemat. „Ştiu numărul meu de telefon, unde stau, aşa că mă pot chema atunci când consideră că este cazul”, spunea „Munti”. În legătură cu SMS-urile date lui Mititelu înaintea ultimei etape a campionatului, „nu am de ce să mă tem, deoarece SMS-urile nu există”, spunea Dorinel Munteanu.

Chemat pentru dosarul „Mită pentru arbitrii”

Surse din cadrul DNA-ului au confirmat faptul că Dorinel Munteanu a fost chemat de procurori în cazul „Mită pentru arbitrii” în care Cornel Penescu este cercetat. Sunt înregistrări în care unii arbitrii erau stimulaţi încă din campionatul 2006 – 2007 pentru a ajuta pe F.C. Argeş să scape de la retrogradare, însă echipa lui Penescu a retrogradat în acel an. După audierea lui Dorinel Munteanu, la DNA va fi chemat în aceste zile şi Cornel Penescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email