Donaţi 2% din impozitul pe venit către cei cu dizabilităţi!

Reprezentanţii Fundaţiei Hand Rom au ţinut să mulţumească tuturor argeşenilor care au direcţionat 2% din impozitul pe venit în anul 2009 către singura fundaţie destinată celor cu dizabilităţi din municipiul nostru.
“Cu ajutorul dumneavoastră am strâns 18.526,62 lei, din care 12.077,45 lei din Curtea de Argeş ! Banii vor fi folosiţi pentru sprijinirea celor 122 copii şi tineri, beneficiari ai Fundaţiei „HAND-ROM” într-un an în care criza economică loveşte în special categoriile vulnerabile, cum sunt copiii şi persoanele cu dizabilităţi”, spune directorul Costel Nicolae. Rezultatele campaniilor organizate de Hand Rom se regăsesc în serviciile acordate în centrele de zi “Marina” din Curtea de Argeş şi “Paraschiva” din Pietroşani precum şi atelierul protejat DIZAB-ROM, pentru acces la educaţie specială, terapii şi pregătire preprofesională. “În nord-vestul judeţului Argeş, copiii şi tinerii cu dizabilităţi au şansa accesului la servicii sociale numai prin serviciile acreditate Hand-Rom, respectiv prin centrul de zi Marina pentru cei care locuiesc în zona Curtea de Arges şi comunele limitrofe, şi prin  centrul de zi Paraschiva pentru beneficiarii din Retevoieşti şi de pe râul Valea Doamnei”, mai spune directorul Costel Nicolae.

Hand Rom poate schimbă vieţi

În cei 10 ani de funcţionare, fundaţia „HAND-ROM” a demonstrat că are viziune şi capacitatea de a-şi îndeplini misiunea şi de a aduce o schimbare în bine în viaţa unui număr tot mai mare de persoane cu dizabilităţi şi familiilor lor. “Directionaţi şi anul acesta 2% către Fundaţia „HAND-ROM”, pentru ca persoanele şi copiii cu dizabilităţi să se bucure de o viaţă mai bună! 2% nu înseamnă o donaţie, ci direcţionarea unei părţi din impozitul deja plătit anul trecut! Mulţumim pentru că vă pasă şi contăm pe sprijinul dumneavoastră şi în 2010!”, a declarat directorul Costel Nicolae.
Pentru detalii, puteţi contacta Fundaţia Hand-Rom la 0248 268082, handrom@yahoo.com www.handrom.ro
CIF 12511858 ; cont RO54RZBR0000060005452955

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email