Doina Marin reclamă mizeria de pe Bulevard

Doina Marin, o profesoară pensionară care are un mic magazin de antichităţi pe Bulevardul Basarabilor, a participat la şedinţa de Consiliu Local de săptămâna trecută şi a încercat să le spună aleşilor locali despre mizeria de pe Bulevard. „Lucrătorii fac pauză , iar Bulevardul colcăiae de gunoaie. Centrul vechi arată  foarte bine, dar nu datorită lucrătorilor conduși de dv., ci lucrătorilor comerciali din magazinele  ce sunt deschise aici…Bravo lor și rușine celor ce nu -și fac datoria”, le-a spus Doina Marin reprezentanţilor Societăţii de Salubritate, prezenţi şi ei la şedinţă.

Măturătorii nu-şi fac bine treaba!

Ea a vorbit şi despre gunoaiele aflate sub aranjamentele florale de pe Bulevard, gunoaie pe care măturătorii nu le deranjează. „După curățenia întreținută de oameni responsabili ai acestui oraș ,am fotografiat și diverse zone ale orașului care se află în responsabilitatea Primăriei și a firmei de salubritate…Este oare normal gunoiul din zona centrală, unde au fost frumos implementate suporturi de lemn pentru flori, superb și artistic proiectate de către inegalabilul arhitect Traian Ionescu ? După Biserica Domnească mizeria era și mai densă , și pe zona verde a trotuarului se cosea iarbă și două femei de la spații verzi măturau. Bineînțeles că nu cu simț de răspundere, din loc în loc, lăsând în urmă fruze uscate, mucuri de țigări ,etc…La cererea mea s-au întors câțiva metri, după ce eu am luat grebla și mătura în mână și am acționat corect…Le-am întrebat , după mine se mai vede mizerie în urmă ? Atunci au început să măture și șanțul de pe carosabil. Pentru ce plătim taxe și impozite, dacă orașul regal colcăie între gunoaie ? Vreau o țara că afară, să mă simt în siguranță și înconjurată de oameni corecți și curați”, a spus Doina Marin.

Nu prea a avut succes intervenţia domniei sale pentru că aleşii nu au ascultat-o până la capăt, şi i-au reproşat că în faţa magazinului pe care îl are nu se poate face curăţenie bine pentru că şi-a scos pe trotuar diverse obiecte. Mai mult decât atât, consilierii i-au spus că e vina celor care aruncă mizerii pe jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email