Doi tineri din Curtea de Argeș prinși cu substanțe interzise

Doi tineri, în vârstă de 19 și 23 de ani, aflați într-o zonă retrasă, au atras atenția jandarmilor care patrulau ieri în municipiul Curtea de Argeș, transmite Jandarmeria Argeș.

Având în vedere comportamentul suspect al tinerilor, la controlul corporal efectuat asupra lor, jandarmii au găsit fragmente de vegetație uscată, ambalate în staniol, susceptibile de a fi interzise de legislația în vigoare, precum și un grinder.

În urma celor constatate au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform Legii  privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.

Doar de la începutul lunii septembrie și până în prezent, jandarmii argeșeni au constatat în mod independent un număr de 12 fapte de natură penală pentru încălcări ale Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, precizează sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email