Doi candidaţi pentru postul de manager al Centrului de Cultură. Ştefan Dumitrache nu mai face parte din comisia de examen

Joi a fost ultima zi în care au putut fi depuse candidaturi pentru postul de manager al Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeş. Au depus proiecte de management doi candidaţi, cel care s-a înscris şi prima dată, Silviu Gherman, şi Lavinia Năstase, fost director al Centrului Cultural Ştefăneşti.

Vă reamintim că este al doilea concurs pentru acest post, după ce primul a fost anulat pentru că la avizierul Primăriei condiţiile de concurs erau diferite faţă de ceea ce aprobase Consiliul Local. Condiţiile sunt aceleaşi ca data trecută – vechime şapte ani, iar studiile – din categoria socio – umane, adică cinematografie şi media, teatru şi arte, muzică, arte vizuale, limbi moderne, limba şi literatura română, jurnalism şi ştiinţe ale comunicării, studii culturale. Noul calendar al concursului este următorul – 1 aprilie – data limită de depunerea a proiectelor de management, în format scris şi în format electronic precum şi a dosarelor de concurs de către candidaţi, 2 aprilie – selecţia dosarelor, 15 aprilie – 21 aprilie – analiza proiectelor de management, prima etapă, 6 mai – susţinerea proiectelor de concurs în cadrul interviului, a doua etapă, 14 mai – martie rezultatele.

La primul concurs, din comisia de examen făcea parte Ştefan Dumitrache, viceprimar suspendat şi fost director al Muzeului Municipal. Acum, pentru că instituţia pe care a condus-o a avut relaţii cu Centrul Cultural de la Ştefăneşti, Dumitrache se retrage. „Mă retrag din comisie pentru că în luna decembrie am avut acţiuni cu Centrul de la Ştefăneşti, Consiliul Local va decide cine face parte din comisie în locul meu”, ne-a spus Ştefan Dumitrache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email