Doi bărbaţi şi o minoră au furat un card dintr-o maşină descuiată

Strada Nordului din Curtea de Argeş este un adevărat şantier, pentru că acolo se construieşte noua fabrică Kaercher. Sute de muncitori lucrează la construcţie, şi zeci de maşini sunt parcate în zonă. Dintr-o autoutilitară parcată pe strada aceasta trei persoane au furat un card.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au identificat pe D.T.G., de 22 de ani, din comuna Valea Danului; pe P.B., de 20 de ani şi pe o minoră de 15 ani, ambii din municipiul Cutea de Argeş, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt.

Aceştia sunt bănuiţi că, în data de 2 august a.c., ar fi sustras un card bancar dintr-o autoutilitară parcată pe str. Nordului, neîncuiată. 

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că după sustragerea cardului, cei trei autori ar fi retras de la două ATM-uri de pe raza municipiului Curtea de Argeş, fără drept, din contul cardului sustras, suma totală de 3.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email