Doi bărbaţi şi o minoră au bătut şi tâlhărit un alt bărbat

Doi bărbaţi şi o fată în vârstă de doar 16 ani au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş pentru tâlhărie. Aceştia au lovit un bărbat, după care i-au furat un lanţul de la gât, telefonul mobil şi o sumă de bani.
Acum ceva timp, Mădălin B. se afla la un bar din comuna Muşăteşti, bar unde, în acelaşi timp, Petre M. 34, de ani, şi nepotul său, Dan G., 21 ani, jucau jocuri de noroc. În jurul orei 04:00, localul s-a închis iar cei doi au plecat cu căruţa spre casă, alături de ei fiind şi V.A.G, minoră, concubina lui Dan G. Pe drum cei trei s-au întâlnit cu Mădălin B., căruia i-au propus să meargă împreună cu ei pentru a continua jocul de barbut. Acesta din urmă a fost de acord să îi însoţească, dar a refuzat să mai joace barbut. Imediat a izbucnit un conflict între Mădălin B. şi cei doi bărbaţi, mai ales că unul dintre aceştia pierduse şi o sumă de bani la jocul de noroc. Spiritele s-au încins, iar Dan G. i-a dat două palme lui Mădălin B. şi i-a smuls lanţul de la gât, după care în altercaţie a intervenit şi unchiul agresorului. Cei doi l-au imobilizat pe Mădălin B., iar fata care era de faţă i-a luat acestuia suma de 300 de lei şi telefonul mobil, creând astfel un prejudiciu de 1.330 de lei. După ce a scăpat din mâinile agresorilor Mădălin B. a anunţat Poliţia, iar în scurt timp oamenii legii i-au identificat pe cei doi bărbaţi. De asemenea, aceştia au recuperat telefonul victimei din căruţă, iar lanţul de la concubina lui Dan G.. Totodată, în urma loviturilor primite Mădălin B. a avut nevoie de 4 – 5 zile de îngrijiri medicale.
În urma cercetărilor efectuate, Petre M, nepotul său Dan G. şi concubina acestuia s-au ales cu dosare penal şi urmează să fie judecaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Aceştia vor trebuie să suporte şi cheltuielile de judecată în valoare de câte 600 de lei fiecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email