Doi bărbați s-au bătut în stația peco din centrul municipiului Curtea de Argeș

Doi bărbați s-au luat la bătaie duminică în centrul municipiului Curtea de Argeș, la stația peco. Se pare că motivul pentru care cei doi au sărit la bătaie este o femeie.

Duminică după-amiaza zilei de 16 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală între doi bărbați, petrecută pe o stradă din același municipiu, transmite IPJ Argeș.

Cele două persoane au fost identificate de polițiști, starea conflictuală fiind aplanată. Din primele verificări s-a stabilit că starea conflictuală a avut loc între un bărbat de 26 de ani, din Băiculești, și un bărbat de 33 de ani, din Curtea de Argeș.

Întrucât bărbatul de 33 de ani a suferit leziuni, acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri. Celălalt bărbat, de 26 de ani, a fost condus la sediul poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă, pentru administrarea de probatoriu și luarea măsurilor legale care se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email