Doi argeșeni au fost reținuți după ce au furat 40.000 de euro dintr-o casă

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii argeșeni după ce au furat 40.000 de euro dintr-o casă în care au intrat cu chei potrivite. Miercuri, polițiștii au identificat și reținut un bărbat de 39 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar joi l-au reținut și pe al doilea hoț.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 21.06.2024, în jurul orei 06:00, bărbatul în cauză, împreună cu un tânăr de 23 de ani, din Beleți-Negrești, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, prin utilizarea unei chei potrivite, iar din interiorul imobilului ar fi sustras suma de aproximativ 40.000 de euro.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, în noaptea de 3 spre 4 iulie a.c., bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

De asemenea, în ziua de 4 iulie, tânărul de 23 de ani a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, a fost recuperată suma de aproximativ 30.500 de euro.

Față de bărbatul de 39 de ani a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, iar tânărul de 23 de ani urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email