Doi ani de când Nicolae Diaconu nu a mai răspuns sesizărilor de pe domnuleprimar.ro

În noiembrie s-au împlinit doi ani de când primarul Curţii de Argeş nu a mai răspuns sesizărilor şi reclamaţiilor postate de argeşeni pe site-ul domnuleprimar.ro. Ultimul răspuns este pentru o reclamaţie lăsată pe 7 noiembrie 2012, dar răspunsul a fost scris pe 6 ianuarie 2013.
„Domnule primar și domnule șef SPGC așteptăm să nu ne mai puneți viețile în pericol prin neasfaltarea șanțului rămas după lucrările de instalații de pe stradă Valea Iașului ( de la cartierul Ivancea înspre ieșire spre Câmpulung ). Acest șanț ocupă o parte din sensul de mers pe carosabil și reprezintă un pericol pentru conducătorii auto deoarece s-a adâncit și se pot produce accidente dacă roțile autovehiculelor scăpa în el datorită spațiului îngustat de mers la trecerea unui vehicul pe lângă altul care circulă din sens opus. Vă dați seamă ce o să fie la iarnă ??? Cât timp mai lăsați treaba neterminată? Vreți să se facă un accident că să vă convingeți !?!”, este ultima reclamaţie lăsată de un cetăţean pe site, iar primarul îi răspunde astfel – „Lucrarea a fost efectuată de o societate comercială cu care suntem în conflict. Dacă nu remediază lucrările când timpul va fi favorabil îi vom acţiona în instanţă şi le vom reţine garanţia de bună execuţie iar lucrările vor fi efectuate de altă societate”.
Între timp, şanţul reclamat a fost astupat, dar asfaltul s-a lăsat din nou. Primarul Diaconu are acum un comunicator în echipa sa, căci a angajat de curând un consilier pe probleme de comunicare, aşa că ar fi de aşteptat ca acesta să răspundă inclusiv sesizărilor şi reclamaţiilor cetăţenilor lăsate pe site-ul domnuleprimar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email