Documentaţiile necesare construirii unui bloc pentru medici, scoase din nou la licitaţie

În noiembrie 2016 societatea piteşteană Zeus SA câştiga licitaţia organizată de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) pentru construirea unul bloc pentru medici la Curtea de Argeş. Conform  anunţului de atribuire a licitaţiei, Zeus a fost singurul ofertant şi şi-a adjudecat licitaţia pentru 2,177,058.5 lei, în condiţiile în care valoarea estimată a contractului a fost de 2,199,049 lei.

Contractul de proiectare și execuție lucrări se referă la obiectivul de investiție „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Argeș, municipiul Curtea de Argeș, str. Cuza Vodă, nr. 6-8, specialiști din sănătate”. Este vorba despre blocul în care vor locui tinerii medici specialiști care vor veni la Curtea de Argeș, şi vor vrea să locuiască în blocul ce va fi ridicat în curtea Spitalului, lângă sediul Ambulanţei, şi care va avea 12 locuințe, patru garsoniere, patru apartamente cu două camere, patru apartamente cu trei camere.

Săptămâna trecută, contractul de execuție lucrări aferent obiectivului de investiție “Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Argeș, municipiul Curtea de Argeș, str. Cuza Vodă, nr. 6-8, specialiști din sănătate” a fost scos din nou la licitaţie, dar doar pentru partea de documentaţii. „Lucrurile merg mai departe, Zeus a câştigat licitaţia pentru lucrări iar o firmă din Slatina a luat partea de documentaţii. Cum cei din Slatina nu au predat documentele trebuie reluată partea aceasta”, ne-a spus primarul Constantin Panţurescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email