Doamna Gica Dobrin nu are nimic împotrivă ca Internaţional să joace la Piteşti pe stadionul „Nicolae Dobrin:

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a consultat-o şi pe doamna Gica Dobrin înainte de a aproba clubului F.C. Internaţional Curtea de Argeş să dispute meciurile din retur pe stadionul „Nicolae Dobrin”. „Doamna Dobrin nu are nimic împotrivă ca Internaţional Curtea de Argeş să joace pe stadionul care poartă numele soţului său. Ba din contră, a spus că este bine pentru iubitorii fotbalului din Argeş, şi cred că acest lucru i-ar fi plăcut chiar şi lui Gicu Dobrin”, spunea primarul Pendiuc.

Ilie Penescu cere 8 miliarde de lei vechi pentru Ionuţ Badea

Conducerea clubului F.C. Argeş susţine că antrenorul Ionuţ Badea este în continuare al Argeşului, şi dacă vrea să antreneze altă echipă trebuie să plătească 8 miliarde de lei vechi. Principalul finanţator de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, Benone Lazăr, spunea că „am vorbit cu domnul Ilie Penescu despre transferul lui Ionuţ Badea la echipa noastră. Am vrut să găsim o cale amiabilă, însă domnul Penescu a fost reticent, şi mi-a zis că Badea are o clauză trecută în contract şi noi nu-i dăm drumul să plece fără să se plătească 8 miliarde de lei vechi”.

Au revenit „speranţele” Mihai Răduţ şi Florin Popa

Doi din jucătorii tineri în care F.C. Internaţional îşi pune mari speranţe, Mihai Răduţ şi Florin Popa, au lipsit din echipă din cauza unor accidentări grave. Florin Popa s-a accidentat după etapa a doua, iar Mihai Răduţ din a XII-a. Acum cei doi sunt refăcuţi şi se pregătesc cu lotul în Antalya. „Florin Popa se pregăteşte aproape normal, iar Mihai Răduţ este ok”, spunea antrenorul Interului, Ionuţ Badea.

Benone Lazăr a vrut să-i transfere pe Tameş şi Bazzi

Conducerea clubului F.C. Internaţional Curtea de Argeş a intenţionat să-i transfere de la F.C. Argeş pe mijlocaşii Iulian Tameş şi Elias Bazzi, însă sumele cerute pentru cei doi au fost considerate exagerate, şi tranzacţiile n-au mai avut loc. „Pe Bazzi ne-au cerut 500.000 de euro, şi pentru Tameş 600.000. Din păcate, aceste sume depăşesc posibilităţile noastre financiare, motiv pentru care am renunţat”, spunea patronul Benone Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email