Dănuţ Ivănică este ultimul transfer al lui Nicolae Dobrin la F.C. Argeş!

În meciul de la Petroşani, antrenorul Ionuţ Badea l-a trimis în teren pe Dănuţ Ivănică, jucător de la echipa a doua a Argeşului. Născut în anul 1989 la Roşiori, Ivănică a debutat la echipa mare a Argeşului în minutul 64 la meciului cu Jiul, şi peste numai patru minute a înscris golul doi cu care alb violeţii au câştigat partida. Dănuţ Ivănică este un produs al Şcolii de Fotbal „Nicolae Dobrin”. În vara anului 2007, înainte ca „Prinţul din Trivale” să plece la Dumnezeu, l-a transferat la F.C. Argeş pe tânărul atacant în vârstă de 17 ani şi jumătate. A fost ultimul transfer, ultimul jucător pe care Dobrin l-a dat Argeşului…

„Îi dedic golul domnului Dobrin”

La finalul meciului de la Petroşani, Dănuţ Ivănică i-a dedicat golul marcat în meciul său de debut la F.C. Argeş, Maestrului Nicolae Dobrin: „Ştiu că domnul Dobrin m-a văzut la meciul meu în care am debutat, şi îi dedic golul înscris de mine. Faptul că am ajuns fotbalist i-l datorez domnului Dobrin”, spunea tânărul jucător al Argeşului. 

Echipa

Ionuţ Badea a folosit următoarea echipă: Boşneag – M. Stan (79 Voicu), Bălaşa, Cazan, Poienaru – A. Popa, Tameş, Cărstoiu, Năstăsie – Boboacă (64 Ivănică), Dulcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email