DJ Rynno şi Silvia au ridicat publicul în picioare la Centrul de Cultură şi Arte

La Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” se desfăşoară în această perioadă o nouă ediţie a Festivalului Primăverii. Evenimentul a debutat, zilele trecute, cu un concert susţinut de Pin-Up Girl şi Silvia împreună cu DJ Rynno. Astfel, tinerii din municipiu au venit în număr mare la acest spectacol, unde au creat o atmosferă deosebită.
Primul recital a fost oferit de Silvia de la Pin-Up Girl. Solista, împreună cu cele trei dansatoare din trupă, a prezentat un show inedit cu o coregrafie spectaculoasă, care a fost foarte apreciată de public. În repertoriul Silviei s-au regăsit atât melodii noi, cât şi melodii mai vechi ale fostei trupe Bordo, din care a făcut parte cu ceva timp în urmă.
Atmosfera a devenit de-a dreptul incendiară în sala de spectacole a Centrului de Cultură şi Arte în momentul în care pe scenă şi-au făcut apariţia DJ Rynno şi Silvia. Aceştia au fost întâmpinaţi cu ropote de aplauze din partea publicului. Atât Silvia, cât şi cele două dansatoare ale sale au atras numeroase priviri şi aprecieri ale adolescenţilor din sală.
Ca de fiecare dată când urcă pe scena solista a făcut show, interpretând hit-urile realizate de DJ Rynno, dar şi cover-uri mixate de acesta. Cei doi au reuşit în scurt timp să transforme sala de spectacole într-un adevărat club, unde tinerii au dansat şi au cântat hituri precum „Save Me”, „Feel”, „Stereo” sau „Chiar dacă ai plecat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email