DJ Rynho şi Sylvia vor cânta la Centrul de Cultură şi Arte

La începutul lunii martie, la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din municipiul nostru se va desfăşura o nouă ediţie a Festivalului Primăverii. În cadrul evenimentului vor avea loc mai multe manifestări cultural artistice, care cuprind expoziţii de pictură, lansări de carte, un concert de muzică uşoară, dar şi un spectacol extraordinar de teatru.  
Chiar pe 1 martie, conducerea instituţiei va oferi un „mărţişor muzical” tuturor tinerilor din municipiul Curtea de Argeş. Astfel, Centrul de Cultură şi Arte va fi gazda unui concert de muzică uşoară, în cadrul căruia vor urca pe scenă formaţia Pin-Up Girls şi Sylvia împreună cu DJ Rynho. Spectacolul va începe la ora 18:00, iar intrarea va fi liberă.
Mircea Diaconu, din nou la Curtea de Argeş
De asemenea, pe 5 martie, începând cu ora 19:00, Centrul de Cultură şi Arte va fi gazda unui spectacol de teatru extraordinar, pus în scenă de actorii Teatrului „Nottara” din Bucureşti, Mircea Diaconu şi Alexandru Repan. Cei doi artişti vor prezenta piesa „Variaţiuni enigmatice”, care este o impresionantă poveste despre doi bărbaţi total diferiţi şi cu două viziuni diferite asupra iubirii, dar pe care îi leagă iubirea pentru aceeaşi femeie.  „Variaţiuni enigmatice” este o poveste despre un scriitor celebru şi un provincial aparent banal, care nu au nimic în comun altceva decât iubirea pentru aceeaşi femeie, ce apare pentru fiecare dintre cei doi, într-o ipostază diferită.  Biletul de intrare la acest spectacol costă 30 de lei în prima parte a sălii şi 20 de lei în partea a doua a acesteia. Cei interesaţi pot achiziţiona bilete de luni până vineri între orele 08:00 – 19:00, de la Centrul de Cultură şi Arte.
„Pe lângă aceste evenimente importante, vom mai avea pe 4 martie un spectacol organizat de cei de la Clubul Copiilor din municipiul nostru, iar pe 6 martie se va desfăşura întâlnirea Clubului Iubitorilor de Cultură. De asemenea, pe 7 martie va avea loc vernisajul unei expoziţii de pictură, ce va fi organizată în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş”, a spus Simona Hirică, director Centrul de Cultură şi Arte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email