Dispar toate chioşcurile de pe trotuare

În zona Sf. Gheorghe au fost demolate chioşcul de flori, cel de ziare şi staţia de transport în comun, pentru pavarea trotuarului cu granit. „Am ajuns cu granitul la Sf. Gheorghe şi nu o să mai admit nicio vânzare pe trotuar”, a afirmat primarul Constantin Panţurescu. El a spus că în acea zonă, între gardul bisericii şi bloc, o să fie amenajată un soi de „alee a florilor” unde vor fi montate chioşcuri pentru flori şi chioşcuri pentru vânzarea ziarelor. „O să vedem câte facem, unul, două, cinci, câte e nevoie”, a mai spus Panţurescu. Chioşcurile ar urma să fie făcute de Primărie, un chioşc de ziare costând 132.000 de  lei, iar unul pentru flori 120.000 de lei, după care vor fi închiriate, a precizat primarul. Lista de investiţii pe acest an a fost completată cu sumele respective.

Staţiile de transport în comun vor fi demolate toate, pentru că în proiectul de dezvoltare şi modernizare a transportului local, proiect cu finanţare europeană, este prevăzută amenajarea unor staţii noi şi moderne.

Eliminarea tarabelor de orice fel de pe trotuare va stârni totuşi un scandal imens mai ales în rândul celor care vindeau în zona Mănăstirii, şi care nu mai au unde să-şi aşeze corturile. De altfel, reprezentanţi ai comercianţilor din acea zonă au participat la mai multe şedinţe ale Consiliului Local şi au încercat să obţină de la primar promisiunea că acest tip de comerţ nu va dispărea. Constantin Panţurescu nu le-a spus însă clar niciodată că aşa va fi.

3 thoughts on “Dispar toate chioşcurile de pe trotuare

  1. Felicitări! Arătau groaznic, tin sa precizie și faptul ca la Sf Gheorghe nu se putea trece cu, căruțul din cauza vazelor de flori întinse pana in strada 🙄 🙄🙄🙄. Stricau imaginea orașului părea un târg cu tarabe ieftine și de prost gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email