Directorul Kärcher, nemulţumit de felul în care arată zona de nord a oraşului

Ion Bican, managing direc­tor al CER Cleaning Equipment, firma prin care nemţii de la Kärcher operează fabrica din Curtea de Argeş, este nemulţumit de felul în care arată zona de nord, aşa zisa platformă industrială a municipiului. „O să mă duc la o şedinţă de Consiliu Local şi o să le arăt  consilierilor cum este în zona aceea, fără iluminat public şi cu strada distrusă. Să vadă şi domniile lor cum vin la muncă dimineaţa oamenii, pe întuneric, pentru că stâlpii nu au becuri,”, ne-a spus Bican.

Într-adevăr, cum ieşi din satul Cerbureni, acolo unde iluminatul public funcţionează bine, intri, într-o beznă totală, în municipiu. De ani de zile se plâng argeşenii de lipsa iluminatului public la intrarea în oraş dar nimeni nu i-a ascultat până acum. „Noi dăm la bugetul local cam 150.000 de euro pe an, poate beneficiem şi noi de câteva becuri”, a mai spus Ion Bican.

Zona de nord, unde se află cele mai importante societăţi din Curtea de Argeş, este şi cea mai aglomerată. Camioanele care transportă produsele realizate acolo nu au unde să staţioneze sau să parcheze, iar la ora la care ies muncitorii de la serviciu străzile sunt de-a dreptul blocate. Şoseaua de centură promisă în campania electorală nu face parte din planurile pe termen scurt ale administraţiei locale, iar legătura cu autostrada Piteşti – Sibiu e la fel de incertă ca autostrada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email