Directorul Aquaterm se disculpă: „Nu Bolovan a ciuruit oraşul!”

„Toată lumea mă acuză pe mine, că am făcut eu gropi. Trebuie să vă spun – nu Bolovan a ciuruit oraşul!”, spune directorul societăţii care furnizează utilităţile la Curtea de Argeş, Aqouaterm SA. Ion Bolovan e nemulţumit de faptul că şi primarul şi viceprimarul susţin că sparge el asfaltul frecvent şi nu îl repară. „Nu e adevărat. Eu, unde am spart, unde am avut avarie, am reparat şi repar. Alţii strică şi dau vina pe mine”, se plânge directorul Aquaterm.
Sunt şi alte locuri în care şanţurile brăzdează asfaltul, iar argeşenii îl arată pe el cu degetul. „Pe strada Cuza Vodă, unde s-a prelungit canalizarea, a lucrat o firmă din Piteşti. Nu a reparat nici până azi. Pe strada Nevers, eu am săpat o gropiţă, iar Electrica, un şanţ. Pe Despina Doamna s-a spus că s-a stricat asfaltul pentru că Aquatermul l-a spart imediat cum a fost turnat, ca să intervină la o avarie, dar vă jur că nu e adevărat. Eu am avut o avarie în spatele grădiniţei, lângă Poştă, şi am reparat”, îşi varsă focul cel mai înjurat om din Curtea de Argeş din cauza gropilor.

„E simplu să zici – Bolovan a făcut!”

„Dacă sunt gropile făcute de mine, gata, le astup. Dar să nu îmi arunci mie în cârcă totul. Pe strada Corbenilor s-a spus că eu am stricat. Nu e adevărat, s-a lucrat la canalizare prin proiectul acela mare cu cartierul Marina. Pe Tarniţa nici nu e apă acolo unde s-a spus că am distrus eu drumul”, continuă, supărat, Ion Bolovan.
El spune că degetul acuzator e îndreptat asupra sa de către autorităţile locale ca să acopere astfel neputinţa sau dezinteresul altor directori de servicii publice. „Eu vreau să-i plătesc directorul Serviciului de Gospodărire ca să repare el gropile pe care le fac eu, dar nu vrea. Nu ştiu eu de ce nu  vrea, dar acesta e adevărul”, adaugă directorul Aquaterm.
Acesta e supărat că reprezentanţii autorităţii locale nu se informează, măcar, atunci când îi reproşează nişte lucruri. „Ar trebui să ştie cine face treabă şi cine nu”, a mai spus, enigmatic, directorul Bolovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email