Directoarea şcolii din Albeşti, în pericol de a fi demisă

Inspectorul general şcolar, Gabriel Bratu, s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute, cu directorii şcolilor din Argeş. Şeful ISJ i-a ameninţat pe conducătorii unităţilor şcolare cu „un val de demiteri” pentru directorii care au dat catedre „pe pile”.
Gabriel Bratu s-a arătat extrem de supărat pe şefii de unităţi de învăţământ care, contrar indicaţiilor primite, au pus la catedră suplinitori cu medii sub cinci sau chiar „profesori” care n-au susţinut vreodată examen de titularizare, scrie presa judeţeană..
Directoarea şcolii din Albeştii de Argeş a fost luată în vizor de Bratu, care i-a reamintit faptul că are la clasă o educatoare suplinitoare care n-are notă la examenul de titularizare. „Eu, în locul dumneavoastră, m-aş întoarce chiar de astăzi la catedră. De altfel, staţi liniştiţi, că o să rezolvăm situaţia tuturor. Nu vă pot ţine în funcţie decât responsabilitatea şi felul în care vă duceţi la bun sfârşit activitatea. Nu mă interesează unde daţi telefoane sau pe unde faceţi presiuni”, a avertizat Bratu, conform sursei citate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email